Alle leden hebben vorig jaar kerst een lotnummer ontvangen… Nu, een jaar later, is dit lotnummer een mooie prijs waard! Beschikbaar gesteld door een mede-lid. Op deze manier brengt de OVLR haar leden met elkaar in contact, op een verrassende ludieke manier.

Op 13 december 2022 zal een speciale OVLR Kerstloterij plaatsvinden, live te volgen via YouTube, maar ook later terug te bekijken. Hierin gaan we leden-ondernemers in de spotlight zetten, en bekendmaken welke prijzen verbonden zijn aan de lotnummers.

U, als lid, kunt bijdragen door een mooie prijs beschikbaar te stellen voor de loterij, dat iets te maken heeft met uw onderneming. De winnaar van de prijs kan hiervan gebruik maken en tegelijk nader kennis maken met u en uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
– een rondleiding/bedrijfsbezoek
– een gratis sessie of training in uw expertise
– Workshop
– Proeverij
– Testrit
– Tegoedbon of giveaway
Heeft u een mooie bijdrage? Geef het door via info@ovlr.nl of vul het onderstaande formulier in.

Het is ook mogelijk om aanwezig te zijn tijdens de live-stream, als publiek! Altijd al eens willen zien hoe een live videoproductie werkt? Aanmelden kan hieronder via het formulier, tot 10 december 2022.

Presentatie: Latifa Barou en Bas Van Straaten
Datum: Dinsdag 13 december 2022
Start: 20.00 uur
Einde: ± 22.00 uur
Locatie: Intratuin Leidsche Rijn

Bent u uw lotnummer kwijt? Of geen lid, maar wel interesse? Neem dan ook contact op.

Meer details volgen…