AGENDA: ACTIVITEITEN EN BIJEENKOMSTEN

Met regelmaat worden er interessante netwerk-activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd voor de leden van de OVLR. Interesse of ideeën om een activiteit te organiseren? Neem contact op met info@ovlr.nl.

Bedrijfsbezoek: Brandhof De Meern

Op dinsdag 16 november 2021 organiseren we een bedrijfsbezoek aan Brandhof De Meern, inloop 19.30 en de aanvang is 20.00 uur. Brandhof De Meern is een toonaangevende familieonderneming gevestigd in het Groene Hart. Met ruim 65 jaar ervaring in de timmer- en interieurbouw. Alle leden van de OVLR zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Aanmelden kan via info@ovlr.nl, uiterlijk op 15 november 2021. Bekijk de video waarin eigenaar Ton Leliveld zichzelf en het bedrijf voorstelt. UPDATE: Door de nieuwe corona-maatregelen zal het bedrijfsbezoek naar een later moment worden verplaatst.

Lees meer...

OVLR Zomer BBQ’s

Elk jaar organiseert de OVLR voor haar leden een gezellige zomerbarbecue, op de bedrijfslocatie van een van onze leden. Dankzij goed verzorgde horeca en heerlijke catering is dit elk jaar weer een succes, en een ideale gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Ook geeft dit een kijkje op de locatie van een collega-onderneming.

Lees meer...