OVLR SPOTLIGHT

Maak kennis met de ondernemers uit de regio en onze leden. In de OVLR Spotlight worden leden-ondernemers onder de aandacht gebracht. De interviews zijn te bekijken via YouTube of als podcast te luisteren via Spotify.


Bekijk hier de afleveringen:

OVLR Spotlight #05 – Lucas Hoogstraten (Tandprothetische praktijk Hoogstraten)

Lucas Hoogstraten van Tandprothetische praktijk Hoogstraten vertelt alles over zijn vak, hoe hij zijn praktijk heeft opgestart, de vele technologische ontwikkelingen en zijn toekomst. Kijk, luister en laat je inspireren!

Lees meer...

OVLR Spotlight #04 – Marith Thies (Thies Design)

Hoe is het om te ondernemen in regio Utecht en waarom kiezen voor een ondernemersvereniging? Marith Thies, eigenaar van Thies Design, is de drijvende kracht achter het bedrijf. Als getalenteerde interieurarchitect en concept designer creëert ze interieurconcepten die energie geven en een blijvende impact hebben. Ze is nog niet lang lid van de OVLR, maar […]

Lees meer...

OVLR Spotlight #03 – Carla van Dommelen (’t Wapen van Haarzuylen)

Inmiddels hebben ze net hun horecazaak verkocht, en kijken we met Carla van Dommelen terug op haar tijd, met haar man Peter, met ’t Wapen van Haarzuylen. Latifa bespreekt met haar de beginjaren, de hoogtepunten, maar ook de moeilijke momenten, zoals de Corona-jaren. Luister en laat je inspireren door het verhaal van deze ervaren horeca-ondernemers uit Haarzuilens.

Lees meer...

OVLR Spotlight #02 – Ad van Zoeren (Dorpsbarbier)

Hij werkt inmiddels 60 jaar in het kappersvak en is een begrip in de regio. Ad van Zoeren is dorpsbarbier en enorme liefde voor het vak, waar hij moeiteloos uitgebreid over kan vertellen. In deze aflevering vertelt hij in een halfuur over hoe het begon, zijn hoogtepunten, maar ook de moeilijkheden waar hij mee te maken kreeg, en hoe hij tegenwoordig nog steeds onderneemt.

Lees meer...

OVLR Spotlight #01 – Kees Verkerk (Bakker en oud-voorzitter OVLR)

Oud-voorzitter en bakker Kees Verkerk vertelt over zijn ervaringen als ondernemer, het 400-jaar oude familiebedrijf en zijn voorzitterschap van de OVLR.

Lees meer...

Bent u lid van de OVLR? Dan kan het zijn dat u en uw bedrijf het onderwerp bent van de volgende aflevering.