DE OVLR VERBINDT, INSPIREERT, ACTIVEERT

OVLR Ambitie

Onze ambitie is om te verbinden, inspireren en te activeren. Door het samenbrengen van ondernemers in het OVLR werkgebied (Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Terwijde, Haarzuilens), en hun wensen te vertalen naar algemene ondernemers thema’s, en die vervolgens te bespreken en te gebruiken tijdens bijeenkomsten en activiteiten. We luisteren naar onze leden en jaarlijks leggen we in de algemene ledenvergadering de speerpunten van onze activiteiten aan hen voor. We verbinden de ondernemersnetwerken in het werkgebied met elkaar door o.a. informatie uitwisseling, het stimuleren van samenwerking en het bundelen van krachten. Het sociale aspect van de OVLR is ook van groot belang; het contact tussen ondernemers onderling, in een inspirerende omgeving of tijdens een creatieve activiteit, leidt tot een sterker netwerk en maakt ondernemen aantrekkelijk.

Tevreden ondernemers en ondernemersorganisaties in het werkgebied zijn onze belangrijkste ambassadeurs en waarborgen de continuïteit van het streven naar betere condities voor het ondernemen. Daarbij hebben we oog voor de wereld van morgen en stimuleren we sociaal en duurzaam ondernemen.

Inspireren en verbinden

Met het leggen van contacten met collega-ondernemers vergroot je je netwerk en de mogelijkheden voor je bedrijf. In het OVLR Café vind je hiervoor een inspirerende omgeving. We agenderen en bespreken de gemeenschappelijke ondernemersbelangen regelmatig bij en met de gemeente Utrecht en we weten de weg te vinden naar de belangrijke contactpersonen. Ook leggen we contacten met andere organisaties zoals brancheverenigingen en andere ondernemersnetwerken die actief zijn in ons werkgebied.

De OVLR is initiatiefnemer voor het Ondernemers Verbindend-platform Leidsche Rijn. Doelstellingen van het platform is het onderling verbinden van de actieve ondernemersnetwerken en het bieden van een podium voor gemeentelijke projecten. Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van de OVLR via de website en de maandelijkse digitale nieuwsbrief.

De OVLR stimuleert collectieve samenwerking bij initiatieven om zo als ondernemers beter te kunnen inspelen op de wensen van afnemers en inkoopvoordelen te kunnen realiseren.