Het is weer tijd voor de jaarlijkse OVLR-Zomer BBQ! Bent u er ook bij op dinsdag 18 juni 2024?

Dit jaar vindt de zomerbarbecue plaats bij Atelier Het Eikeblad van Cora & Ina Versteeg. De gezusters zijn een begrip in de regio en inmiddels vele jaren lid van de vereniging. Ze hebben veel veranderingen meegemaakt, maar toch vooral zichzelf gebleven. Nog altijd zijn ze enorm druk en succesvol met het atelier, waar ze tijdens de zomer-BBQ alles over kunnen vertellen.

Elk jaar organiseert de OVLR voor haar leden een gezellige zomerbarbecue, op de bedrijfslocatie van een van onze leden. Dankzij goed verzorgde horeca, heerlijke catering en een ontspannen sfeer, is dit elk jaar weer een succes. En natuurlijk een ideale gelegenheid om bij te praten en te netwerken. Ook geeft dit een kijkje op de locatie van een collega-onderneming.

Adres: Eikslaan 2, 3455 SL Haarzuilens.
Datum: Dinsdag 18 juni 2024
Aanvang: 18.00 uur

Aanmelden kan nu via het onderstaand formulier: