Tijdens de OVLR Ontbijtsessies zijn alle leden uitgenodigd om te genieten van een heerlijk ontbijt, in combinatie met interactieve sessies van interessante sprekers over ondernemers-onderwerpen.

Op dinsdagochtend 21 maart 2023 komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ondernemersfonds: Hoe kunt u als ondernemer gebruik maken van dit fonds en wat zijn de kansen en mogelijkheden hierbij? Maar ook de voorwaarden; waar moet uw bedrijf of project aan voldoen? Een medewerker van het Ondernemersfonds komt langs om antwoord op al deze vragen te geven.

Cyber-security: Het is belangrijker dan ooit om uw online zaken op orde te hebben. Of het nu gaat op een uitgebreid intern netwerk, een web-shop of eenvoudige website met mailbox. In alle gevallen wilt u voorkomen dat er ongemak of misbruik plaatsvindt. Maar hoe doet u dat? Waar te beginnen? En welke tips zijn waardevol? We hebben Samuel Freudiger van Freudiger IT security B.V. uitgenodigd om hier alles over te vertellen.

Locatie: Hoeve Wielrevelt – gasterij
Adres: Thematerweg 10, 3455 SN Utrecht
Datum: 21 maart 2023
Tijdstip: 8.00 – ± 10.30 uur

Gemist? Bekijk hieronder de sprekers met hun presentatie:

Download hier de presentatie van Samuel Freudiger van Freudiger IT security B.V..