Na de succesvolle vorige editie, stappen we op dinsdag 6 september 2022 weer op de fiets, via een mooie route door onze wijken, langs de beste horeca-zaken om daar te genieten van heerlijk eten en drinken. Ondertussen is er alle gelegenheid om bij te praten en nader kennis te maken met mede-leden.

De OVLR “Kroegentocht” of beter gezegd “Biking Diner Tour”.

We verzamelen en starten onze tour om 16.45 uur bij Restaurant Dengh (Enghlaan 17 te Utrecht) om te fietsen naar de Maximus Brouwerij. Hier wacht een leerzame rondleiding en een heerlijke bierproeverij.

We vervolgen daarna onze route naar Restaurant Zuiver voor een fijn hoofdgerecht.

Hierna sluiten we de tocht af richting Restaurant Dengh voor een nagerecht en afsluitend drankje.

U bent als lid van harte uitgenodigd voor dit gezellige sportieve evenement, fietsen en netwerken in één!