We mogen weer! Nu de corona-maatregelen achter ons liggen, gaat de OVLR weer zoals vanouds met regelmaat netwerk-activiteiten organiseren. Te beginnen met het OVLR-Café ‘Welcome Back’ op dinsdag 5 april 2022, vanaf 19.30 uur. Gezelligheid, netwerken, hapjes en drankjes, en een interessante spreker te gast.

Locatie: Carlton President Hotel, Maarssen.

Aanmelden voor dit evenement kan via onderstaand formulier

Tijdens deze avond hebben we leiderschapsexpert Paul Rijnierse uitgenodigd. Hij zal in een interactieve presentatie antwoorden geven op vraagstukken die ondernemers, teamleiders en leidinggevende bezighouden.

Vervolgens is er alle ruimte voor gezellig bijpraten en netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje. Een ideaal moment voor de leden om elkaar weer te zien na twee jaar beperkte mogelijkheden.