Met een telkens krapper wordende arbeidsmarkt en een hoop lokale werkzoekenden, die nu veelal buiten de regio werkzaam zijn, was het tijd voor verandering. Vanaf maart dit jaar hebben Bedrijvenkring Oudenrijn, Ondernemersvereniging Leidsche Rijn en wijkbureau Leidsche Rijn zich ingezet voor een lokaal platform waarop alle bedrijven uit Leidsche Rijn en hun vacatures worden getoond.

Dit resulteerde in www.Leidscherijnwerkt.nl. Een gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en actueel platform waarop wij van plan zijn alle vacatures uit Leidsche Rijn te gaan plaatsen, zodat er binnenkort voor elke werkzoekende een passende functie te vinden is.

Voor elkaar, door elkaar

Het concept wordt in verschillende omliggende steden al met succes toegepast. Door de inwoners van Leidsche Rijn actief te informeren over het lokale aanbod is het onze intentie dat uw toekomstige werknemers veelal uit uw eigen omgeving zullen komen.

Momenteel zijn er al 192 bedrijven aangesloten en staan er 141 vacatures op het platform.

Als lid van een van bovengenoemde initiatiefnemers hebben wij u geheel vrijblijvend opgenomen op dit lokale vacatureplatform.

 

 

Met ondernemende groet,

Bedrijvenkring Oudenrijn, Ondernemersvereniging Leidsche Rijn en wijkbureau Leidsche Rijn.

 

 

 


* Heeft u vragen of wenst u zich alsnog af te melden voor dit vrijblijvende platform, dan kan dit door te mailen naar

* Staat uw bedrijf hierin nog niet opgenomen of wenst u vacatures aan te leveren, mail dan naar .


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin