In de spotlights

40-jarig jubileum Aktie voor Aktie: 15 november 2019 feest in De Schalm

40-jarig jubileum Aktie voor Aktie: 15 november 2019 feest in De Schalm

Waarom steunt de OVLR het initiatief Aktie voor Aktie?

Bij de OVLR staat de maatschappelijk betrokkenheid hoog in het vaandel. Dat is de reden waarom het bestuur van de OVLR dit initiatief van harte steunt. Ook de 3 kernwaarden van de OVLR spreken dit uit. Verbinden, inspireren en activeren. 

Wat gaat de OVLR doen?

Het bestuur van de OVLR zal u deze avond te woord staan en een toelichting geven van de werkzaamheden van de OVLR, haar leden en hoe de OVLR de verbinding tussen ondernemers onderling maar ook de verbinding met de ambtelijke instanties tot stand brengt. Tevens kunt u
zich laten inspireren, en wellicht activeren, door het goede werk van Aktie voor Aktie.

U bent van harte welkom op 15 november vanaf 18:30 in de Schalm te De Meern!

Lees hier alles over Aktie voor Aktie : 2019 OKT Aktief digitaal-LR[43762]


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Uitnodiging eerste TR-IBE day

Uitnodiging eerste TR-IBE day

Het is nog geen twee jaar geleden dat TR-IBU’s concept Native Branding het levenslicht zag. Wat kan er in twee jaar veel gebeuren! Vijfentwintig ondernemers werkten in dertien intense weken één op één aan de strategie voor #eenmerkdatklopt. Nog eens 250 mensen maakten kennis met de impact van Native Branding tijdens een workshop of impactgesprek. En niet onbelangrijk: ruim 2500 mensen deden de online Native Brand test op www.tr-ibu.nl.

Om verlegen van te worden. En het houdt niet op. Want deze zomer namen ruim twintig ondernemers deel aan een bijzonder ‘experiment’, en achter de schermen werkte ik – met een topteam – aan een 2.0 versie van Native Branding. Wat dat precies is, blijft nog even een verrassing. Maar het belooft een mooi najaar te worden. 😉

Daarom heb ik besloten het papieren jubileum dit jaar groots te vieren!

Op 3 oktober 2019, de dag waarop Native Branding twee jaar bestaat, gaat het gebeuren: de eerste TR-IBE day. Een dag vol inspiratie, bijzondere mensen en ruimte voor ontmoeting met andere ondernemers. Dit jaar deelt niemand minder dan Joris Luyendijk, antropoloog (net als ik) en journalist, zijn kijk op de wereld. En ik? Ik vertel dan graag alles over de 2.0 versie van het Native Branding concept. Wie jarig is trakteert, dus ik deel uit. Het belooft een hele, hele gave dag te worden.

En jij kunt erbij zijn!

De animo voor de TR-IBE day na een eerste vooraankondiging overtreft alle verwachtingen. Daarom hebben we gezorgd voor extra plekken. Dus wil je erbij zijn? Alle informatie én mogelijkheid om je direct aan te melden, vind je op de website.

Hartelijke groet,

Francien van Eersel

antropoloog | Native Brand strateeg

 

 

 

Wie ben jij? Doe de test op www.tr-ibu.nl en ontdek hoe jij van jouw merk een Native Brand maakt. 


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Anthill Marketing & Communicatie werkt!

Anthill Marketing & Communicatie werkt!

Ik ben Elise de Groot en introduceer mijzelf graag als Creatieve Marketingspecialist met Aanpakkersmentaliteit. Ik woon in De Meern en ben al sinds 2000 eigenaar van Anthill Marketing & Communicatie aan de Rijnzathe 9. Het Anthill team is er voor bedrijven die kansen in de markt willen benutten maar er de tijd, de mankracht of specialisten niet voor hebben. U kunt Anthill inzetten op de manier die past bij uw bedrijf en situatie. Het mooiste vind ik om met iets kleins te beginnen

 

SAMEN VERZETTEN WE BERGEN WERK. LATEN WE GEEN KANS LIGGEN. EN MAKEN WE MARKETING LEUKER, LICHTER EN MEER WAARDEVOL.

Laagdrempelig BEGINNEN

Stel een bedrijf heeft een project dat maar niet van de grond komt, dan zorgen wij dat er beweging in komt. Dit kan een website zijn, maar ook het maken van een brochure of beginnen met LinkedIn of Facebook berichtgeving. Door te starten met een klein project kunt u laagdrempelig ervaren hoe het is om met elkaar samen te werken. En als het bevalt dan komt er vanzelf meer moois uit.

Wat kunnen wij voor klanten betekenen?

De wens van onze klanten staat altijd centraal. In de praktijk merken we dat klanten graag met ons samenwerken op een van onderstaande 3 manieren:

   1. Marketingstrategie opstellen (eenmalig)

Hoe gaat u het overall marketingbudget besteden? Samen met u creëren we eenmalig de perfecte basis waaruit u verder gaat werken. Zie het als de ultieme routekaart met richtlijnen voor activiteiten, middelen en kanalen, budgetverdeling en timing.

   2. Een project coördineren (tijdelijk)

Heeft u een project dat teveel druk legt op uw bedrijf? De focus eruit haalt? Of juist een verfrissende aanpak verdient? Met Anthill als marketing specialist ligt een goede strategie en uitvoering voor ieder project binnen handbereik. En dit levert altijd iets positiefs op. Iets bijzonders!

Projecten kunnen van alles zijn. Denk aan een website, een beurs, een evenement of een productintroductie.

   3. Uw marketingafdeling alleen wanneer u deze nodig heeft (op afroep)

De beschikking hebben over een team van (online) marketing specialisten alleen wanneer u deze nodig heeft? Anthill is de marketing afdeling voor bedrijven die er geen hebben. Voor bedrijven die er wel een hebben, bieden we als marketing bedrijf extra creatieve en strategische slagkracht.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven in De Meern en omstreken kennis te maken. Daarom nodig ik u uit voor een gesprek of brainstorm. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Zullen we afspreken?

Anthill Marketing & Communicatie
Rijnzathe 9, 3454 PV De Meern
030 – 666 30 93
06 – 294 54 166
www.anthill.nl

Volg mij op LinkedIn >>


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

GRB Verlichting: minder energie, beter licht

GRB Verlichting: minder energie, beter licht

Al meer dan 45 jaar zorgen de monteurs van GRB uit de Meern dat verlichting werkt. Eerst als onderhoudspartner voor de retail in de hele Benelux, met de komst van energiezuinige verlichting als LED heeft het bedrijf zich succesvol gespecialiseerd in de ombouw naar energiezuinige verlichting.

“Ons uitgangspunt bij de ombouw naar LED verlichting is altijd hetzelfde; minder energie, beter licht” legt Paul van der Maas van GRB Verlichting uit. “Door het energieverbruik van de verlichting te verlagen, soms wel tot 80%, besparen onze opdrachtgevers direct op hun energiekosten. Maar door hoogwaardige LED verlichting te gebruiken en waar nodig het lichtplan aan te passen  zorgen wij ondanks het veel lagere verbruik ook voor beter licht”.

Juist het ‘beter licht’ gedeelte ziet GRB als haar taak. “Goed licht op de werkplek is zo belangrijk, en bij een ombouw van de verlichting heb je juist de mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen” aldus Paul.

GRB is merkonafhankelijk en werkt nauw samen met een aantal A-merken op het gebied van verlichting (o.a. Philips, Osram  en ook Norton uit Montfoort). Zo kan er voor iedere ruimte (binnen en buiten) een oplossing geboden worden.

Al meer dan 20 jaar is GRB Verlichting een onderdeel van Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort. “In samenwerking met Van den Pol kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen bij het verduurzamen van hun panden en het verbeteren van het energielabel, denk hierbij aan energieopwekking (zonnepanelen) en laadoplossingen”  

Meerdere bedrijven in de provincie Utrecht hebben GRB al hun verlichting laten verduurzamen. “Voor diverse grote opdrachtgevers werken wij in de gehele Benelux, maar ondernemers bij ons in de buurt helpen met het verduurzamen van hun panden is altijd erg leuk.  Later nog even langsrijden en stiekem naar binnen spieken om nog even naar onze oplossingen te kijken, wij blijven toch beroepsgekken”.  

Wilt u voor de verlichting in uw bedrijfspand ook een vrijblijvend advies? Neem contact op met GRB Verlichting voor een opname op locatie en een uitgebreid advies, incl. plan van aanpak en besparingsberekening.

GRB Verlichting B.V.
Veldzigt 61
3454 PW De Meern
Tel: 030 – 66 220 50

www.grbverlichting.nl
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

DdVMensenWerk

DdVMensenWerk

Prettig kennis te maken!

Ik ben Diane de Vries, eigenaar van DdVMensenWerk.

Met mijn Kop-en-Kont trainingen zet ik mensen in beweging.
Ik begeleid medewerkers in organisaties, individueel en in teams, als er iets spaak loopt. Dat kan zijn op het gebied van samenwerking, communicatie, het vinden van de juiste plek in de organisatie, maar ook op het gebied van onvervulde wensen en het benutten van eigen talent.
Mensen leren zelf weer de regie te pakken over hun loopbaan, plezier terug te vinden in het werk en hier energie uit te halen.
Hoe mooi en belangrijk is dat!

Daarnaast ben ik Zacht-Werken coach. Deadlines, een overvolle agenda en een overload aan vergaderingen zorgen op het werk voor veel, vaak ongezonde spanning en een steeds hoger verzuim.
Met Zacht werken leer ik mensen om weer ontspannen te werken, met meer energie en focus. Niet door harder, maar juist door zachter te werken en met minder moeite bereik je keihard resultaat.
Dat willen we toch allemaal?

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Diane de Vries
T: 06-81696665
M:
W: www.ddvmensenwerk.nl
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Mindset Personal Training

Mindset Personal Training

Wij maken sporten persoonlijk!

 

Sporten is een belangrijk onderdeel om jezelf fit en vitaal te voelen. Helaas vergeten we hoe grote impact slaap, voeding en stress hebben op het behalen van zowel je fysieke al mentale resultaten. Wanneer je een traject start bij MINDSET Personal training gaan we ervoor zorgen dat we samen het gewenste resultaat gaan halen. Wij verzamelen hierbij alle data: hoe slaap je? ervaar je stress? wat is de definitie van gezond eten? Heb je last van fysieke klachten? Etc.. Samen brengen wij jouw fitheid in beeld en koppelen hier een persoonlijk plan aan.

Het unieke aan MINDSET personal Training is dat de studio zo is ingericht dat je ook echt persoonlijk met iemand traint. Niemand om je heen, alleen jij en de trainer.
Binnen het traject werken wij aan de volgende vier pijlers;

1. Mindset
Stappen maken om jouw doel te behalen betekend voor ons werken aan een positieve MINDSET. Wij werken aan gedragsveranderingen in plaats van continu bezig te zijn met het resultaat. Door bewust te worden van wat je ervoor moet doen, is de kans op slagen groter.

2. Bewegen
Ons lichaam is niet gemaakt om dagen achter de computer te zitten. Naast onze fysieke trainingen gaan we samen opzoek naar hoe we meer kunnen bewegen binnen jouw drukke agenda.

3. Voeding
Op internet valt enorm veel informatie over voeding te vinden. Echter doet deze informatie er vaak niet eens aan toe en brengt het je alleen maar in de war. Het schrijven van een goed ‘dieet’ is vaak niet het probleem. Wij helpen je bij het implementeren van goed voedsel in jouw leefstijl en geven je concrete tools mee die je direct kan toepassen binnen jouw huidige situatie en gebaseerd zijn op jouw doelen.

4. Herstel
Hierbij focussen we op het minimaliseren van stress. Actief maar ook passief rust nemen is belangrijk. Goed slapen behoort tot je herstel maar is helaas niet genoeg in deze drukke wereld. Wanneer je de signalen van stress begint te begrijpen neem je wellicht eerder de tijd om rust te nemen. Wij helpen je hier graag bij.

Kleine stappen die uiteindelijk een groot verschil gaan maken is waar wij het voor doen. Wij vinden de contact uren in de week erg belangrijk om te evelueren hoe de doelen zijn gegaan. Door onze online omgeving zijn wij altijd instaat je direct te helpen en je vragen te beantwoorden.

Door een traject te starten bij MINDSET zal je gaan merken wat voor positieve effecten sport, voeding en mindset hebben op jouw fysieke en mentale doelen.

Wil jij kennis komen maken of heb je vragen over bovenstaande punten, dan nodigen wij jou graag een keer uit bij ons in de studio. (dit kan via onderstaande link)

Wie weet tot snel!

Meer informatie vindt je eventueel op;
https://www.mindsetpersonaltraining.nl
https://www.facebook.com/mindsetpt/

Michael Kooistra
Mindset Personal Training
T:         06 – 482 242 47
M:      
W:       www.mindsetpersonaltraining.nl
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Avanze Music : Akoestiek Op Werk

Avanze Music : Akoestiek Op Werk

Stel je voor; je zit gezellig te dineren in een restaurant, maar je verstaat bijna niet wat je tafelgenoot tegen je zegt. De ruimte is bovendien zo rumoerig dat je steeds harder gaat praten om jezelf verstaanbaar te maken. Herkenbaar? Dit heet het Lombard effect.

Nagalm is een veel voorkomend verschijnsel in restaurants, kantoren en andere bedrijfsruimtes. Omdat alle geluiden gereflecteerd worden door harde oppervlaktes als muren, de vloer en het plafond, is de akoestiek verre van optimaal. Gelukkig kan dit eenvoudig worden verholpen… met akoestische panelen.

“Ik ben Arjan van Zoeren, oprichter en eigenaar van Avanze Music. Klanten kunnen bij mij al 10 jaar terecht voor geluidseffecten (sound design) en rechtenvrije muziek voor video en animatie.”

Nadat Arjan in 2015 de akoestiek in zijn geluidsstudio verbeterde, besloot hij om akoestische panelen aan te gaan bieden aan bedrijven en particulieren. Zodoende werd het label Akoestiek Op Werk opgericht. Vanaf dat moment konden klanten op eenvoudige wijze een aanvraag indienen of akoestische panelen bestellen in de webshop.

“Met mijn ervaring als sound designer en componist, was ik altijd al gefocust op geluiden in verschillende ruimtes. De herrie in restaurants, in bepaalde winkels maar vooral ook bij mensen thuis hielden mij vaak bezig en met Akoestiek Op Werk kon ik daar wat aan gaan doen.”

In eerste instantie bouwde Arjan de panelen zelf maar als snel werd dat te tijdrovend. Dus ging hij op zoek naar een fabrikant die hoogwaardige akoestische producten maakt. Denk aan akoestische fotopanelen die niet alleen absorberend werken, maar het interieur ook nog eens mooi aankleden. Een ander veel gebruikte oplossing is het akoestische plafondeiland, minder opvallend maar even effectief.

“Het leuke aan dit werk is dat ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer kom. Iedere situatie is weer anders maar voor ieder akoestisch probleem is er een oplossing. En als deze er echt niet is, dan creëren we hem gewoon. De kracht ligt hem in het feit dat ik zelf het aanspreekpunt ben en zelf de installatie doe. Hierdoor hebben de klanten altijd met maar 1 persoon te maken en zo blijven de lijnen kort. Daarnaast vind ik het gewoon ontzettend leuk om te doen!”

In de regio hebben diverse locaties al gebruik gemaakt van akoestische panelen van Akoestiek Op Werk. Zo werd in het najaar van 2017 Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens voorzien van een groot aantal plafondeilanden en fotopanelen. Ook restaurant 100% Real Greek in De Meern heeft plafondpanelen hangen die door Arjan werden geïnstalleerd. “Klanten komen eigenlijk uit het hele land en ook onze Zuiderburen weten ons inmiddels te vinden.”

“Heb jij een woon- of bedrijfsruimte waar de nagalm volop aanwezig is? Neem dan eens een kijkje op de website om te zien of jouw gewenste oplossing er tussen staat. Wil je liever dat ik eens langskom om de locatie te bekijken en advies geeft voor een akoestische oplossing? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-13392277.”

Avanze Music
Akoestiek Op Werk
Raadhuisstraat 11
3603 AV Maarssen
www.akoestiekopwerk.nl

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Notarispraktijk Jansen & Partner

Notarispraktijk Jansen & Partner

Beperkte gemeenschap of niet?

Stel je bent ondernemer en je was al gehuwd op 1 januari 2018. Hoe zit het dan met het huwelijksvermogensrecht?
Ben je getrouwd op huwelijkse voorwaarden? Dan blijven die voorwaarden geldig.
Ben je destijds getrouwd zónder huwelijkse voorwaarden, dan blijf je gehuwd in “algehele gemeenschap van goederen”; ook onder het nieuwe huwelijksvermogensrecht. Dat betekent onder meer dat schuldeisers van de ondernemer zich kunnen verhalen op alle bezittingen van de echtgenoten. Bij een scheiding moet je de waarde van de onderneming delen met je ex.

Stel je was al gehuwd op 1 januari 2018 en je start een onderneming na die datum. Maakt dat verschil?
Nee. Ben je getrouwd zónder huwelijkse voorwaarden, dan blijf je gehuwd in “algehele gemeenschap”. Ook de nieuwe onderneming behoort dus volledig tot die gemeenschap.
Opgestelde huwelijkse voorwaarden blijven geldig.

Stel je trouwt na 1 januari 2018 en je had al een onderneming.
Trouw je zónder huwelijkse voorwaarden, dan geldt een beperkte gemeenschap van goederen.
De bezittingen op de huwelijksdatum vallen nu buiten de gemeenschap. Toekomstig ondernemingsvermogen valt in de beperkte gemeenschap. Toekomstige zakelijke schuldeisers kunnen zich verhalen op de goederen die behoren tot de beperkte gemeenschap.
De niet-ondernemende echtgenoot draait mede op voor een negatief saldo van de beperkte gemeenschap.
Bij scheiding deelt de ex mee in de waarde van de goederen die ná de huwelijksdatum zijn verworven.

Nieuw in het huwelijksvermogensrecht is het wettelijk geregelde vergoedingsrecht voor de “meewerkende partner”. Valt de onderneming buiten de (beperkte) gemeenschap, dan komt ten bate van de gemeenschap “een redelijke vergoeding voor de kennis, vaardigheden en arbeid die een echtgenoot ten behoeve van die onderneming heeft aangewend, voor zover een dergelijke vergoeding niet al op andere wijze ten bate van beide echtgenoten komt of is gekomen.”
Een vage norm, die ongetwijfeld aanleiding zal geven tot rechtspraak!

De noodzaak voor iedere ondernemer om zich te laten adviseren over de gevolgen van een voorgenomen huwelijk en/of het starten van een onderneming blijft onder het nieuwe recht bestaan.
Huwelijkse voorwaarden zijn en blijven nodig voor iedere ondernemer die zichzelf, zijn partner en de onderneming wil beschermen.

Wij, Eric Greup en Siegrid Jansen, helpen je graag om je huidige situatie in kaart te brengen en je huwelijkse voorwaarden in te richten zoals jij en je partner dat wensen.

Je kunt daarvoor terecht op onze vestigingen in Vleuten (nabij de Haarrijnse Plas) of Maarssenbroek.

Notarispraktijk Jansen & partner
www.jansenenpartner.nl

Smalle Themaat 17a                                     Bisonspoor 1225
3451 SW Vleuten                                           3605 KZ Maarssen
Tel. 030-6620067                                           Tel. 0346-566434
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

4Elements Media

4Elements Media

Stel, je hebt een product, dienst of verhaal en je wil dit communiceren naar een groot publiek of specifieke doelgroep. Tegenwoordig kan dat het beste online én ‘in beeld’ (film/foto/animatie).
Onze uitdaging is om deze videoproducties zo aantrekkelijk, passend en doeltreffend mogelijk te maken, met hoge kwaliteit, en rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren.

Mijn naam is Jan Paul Grootentraast en heb een brede ervaring in de media. Na enkele jaren freelance te hebben gewerkt, heb ik videoproductiebedrijf 4Elements Media opgericht. Wij produceren professionele bedrijfsfilms, sfeervideo’s, animaties, commercials, documentaires en overige online multimedia.

Hierbij gaat het niet alleen om de productie zelf, maar we denken ook mee in het grote plaatje: Hoe kun je het beste audiovisuele content inzetten via bijvoorbeeld social media? En wat is de complete (online) communicatiestrategie om zo goed mogelijk je product, dienst of verhaal over te brengen en je doelgroep te bereiken?

Interesse, vragen of zin om te brainstormen? Neem contact op via contact@4EMedia.nl en neem een kijkje op de website www.4EMedia.nl.
Ter inspiratie, bekijk hier onze promo video:

https://www.youtube.com/watch?v=qmwJjRCGrUo
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

PDZ Uitzendbureau

PDZ Uitzendbureau

PDZ Uitzendbureau heeft met haar vestiging Utrecht sinds 2016 al veel mensen aan een leuke functie geholpen.

Sinds maart 2017 zijn wij gevestigd in winkelcentrum Terwijde in Utrecht. Een vestiging in een leuk winkelgebied waar iedereen altijd welkom is voor een gesprek.

PDZ is lokaal verbindend en we kennen zowel onze kandidaten als klanten persoonlijk.
Dankzij deze werkwijze zijn wij goed op de hoogte wat er bij hen speelt en kunnen we de juiste kandidaat aan de juiste werkgever koppelen.
Tevens kunnen wij diverse opleidingen verzorgen, die op de kandidaat en/of op de werkgever zijn gericht.
Ook houden wij met regelmaat contact met beide partijen en is onze voorkeur om met regelmatig op bezoek te komen bij de werkgever om de stand van zaken door te nemen.

We hebben als vestiging diverse (grote) klanten met verschillende openstaande vacatures in en rondom Utrecht, maar kunnen natuurlijk ook gebruik maken van onze collega’s in de rest van het land.

Dus zijn jullie op zoek naar een kandidaat voor wat voor functie dan ook… Neem contact met ons op!
De mensen van PDZ Uitzendbureau Utrecht – Puck van Lieshout, Michael Markus, Stefanie Beerends en Sander van Nimwegen – helpen je graag!

PDZ Utrecht
Ella Fitzgeraldplein 1
3543 EN Utrecht
Tel: 030 3074002
E-mail:

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

re-MEMBERS helpt bij duurzaam financieel ondernemen

re-MEMBERS helpt bij duurzaam financieel ondernemen

EEN WERELD ZONDER OPENSTAANDE POSTEN

Wij blinken uit in het ontzorgen van organisaties voor wat betreft het innen van openstaande rekeningen. Wij streven dan ook een wereld zonder openstaande posten na. Dit garandeert continuïteit en financiële duurzaamheid binnen úw organisatie.

U kunt zich zonder meer volledig blijven richten op:
• het besturen van de vereniging/het leiden van de organisatie
• uw creativiteit
• het ondernemen

Wij nemen het tijdrovende traject over, zoals debiteuren nabellen, aanmanen en het dossier nauwlettend volgen. Wij hanteren een soft approach. Uw debiteuren zijn bij ons in goede handen. Bovendien u kunt het gehele traject te allen tijde volgen omdat u ook toegang krijgt tot het digitale systeem.

Alexandra van der Vis-Kruijswijk is een van de partners van het re-MEMBERS team en komt uit de regio Leidsche Rijn. Tijdens OVLR-netwerkbijeenkomsten kunt u nader kennis met haar maken en kijken wat re-MEMBERS voor u kan betekenen.

www.re-members.info
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

VolDaan Massagepraktijk

VolDaan Massagepraktijk

Heb jij onverklaarbare pijnklachten in je lijf? Schreeuwen deze (continu of soms) om aandacht, wat ten koste gaat van je energie en je humeur? Dan kan het zijn dat je last hebt van myofasciale pijn. Dit is een chronische pijnconditie die gekenmerkt wordt door Triggerpoints.

Binnen VolDaan Massagepraktijk ben ik me volledig gaan richten op het behandelen van (onverklaarbare) pijnklachten, pijngedrag en pijnlijden. Dit doe ik door verschillende technieken met elkaar te combineren. Uiteraard door middel van massages, maar ook met behulp van Triggerpoint Therapie, het Trigger Needling Concept (dry needling specifiek gericht ter behandeling van triggerpoints) en Medical Taping.

Ik heb al veel goede resultaten behaald en mensen blijvend op weg geholpen naar een leven met minder pijnklachten.

Niet alleen de mensen met pijnklachten zijn bij VolDaan Massagepraktijk aan het juiste adres. Ook voor Sport- en Ontspanningsmassages zit je goed bij VolDaan Massagepraktijk. Kijk voor het volledige aanbod op de website van VolDaan Massagepraktijk op.

PS voor ik het vergeet! Ben je zwanger of net moeder (of ken je iemand in je netwerk)? Vanaf augustus kun je bij ons ook weer terecht voor (after) zwangerschapsmassages en vanaf september gaan we weer cursussen babymassages geven. Mijn vrouw Mayke helpt jou graag in deze mooie tijden van geluk!

Met vitale groet,
Daan den Ouden
06-14953976
www.voldaan-massagepraktijk.nl

Volg VolDaan ook op Facebook: www.facebook.com/VolDaanmassagepraktijk
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Bloembinderij De Wetering in Vleuten,  ook voor úw bedrijf

Bloembinderij De Wetering in Vleuten, ook voor úw bedrijf

In onze moderne bloemenwinkel in het centrum van Vleuten bent u aan het juiste adres voor creatieve boeketten en bloemstukken. Wij kopen dagelijks vers in. Het overgrote deel van onze bloemen zijn duurzaam geteeld en hebben bijvoorbeeld het keurmerk MPS-A(+) of FFP. Als bedrijf zijn wij steeds meer bezig met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Ook vazen en aardewerk vindt u volop in onze winkel.  

Bloembinderij De Wetering is specialist in bruidswerk en rouwarrangementen.  Wij nemen de tijd om u hierin goed te adviseren. Onze creatieve en gediplomeerde binders kunnen u daarbij helpen.

Voor OVLR leden is het goed te weten dat wij ook actief zijn op de zakelijke markt.  Voor vele bedrijven in de regio verzorgen wij het wekelijkse balieboeket en boeketten voor verjaardagen en jubilea van medewerkers.  Ook verzorgen wij steeds vaker podiumstukken voor events.

 

      

 

 

 

 

In de omgeving van Vleuten, waaronder De Meern, Leidsche Rijn en Maarssenbroek en desgewenst Utrecht bezorgen wij zelf. Voor bestellingen elders in Nederland en wereldwijd regelen wij dit via de Fleurop verzendorganisatie waarbij wij zijn aangesloten.

Voor bestellingen in Nederland geldt: Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Wij hopen uw bedrijf als klant te mogen ontvangen.

 
 

 

 

 
Bianca  Jansen

Bloembinderij De Wetering  | Pastoor Ohllaan 15   |   3451 CB Vleuten  |  030-6771733
www.bloembinderijdewetering.nl   

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Recherchebureau Gervon

Recherchebureau Gervon

In de grote wereld maar ook bij ondernemingen zijn heel veel geschillen, misstanden, conflicten en onduidelijkheden. Bij de ondernemer wordt dit vaak intern opgelost, en gelukkig maar. Soms moet de stap gezet worden naar de advocaat/jurist om een zaak tot een goed einde te brengen.

Bij dit alles kan ik mij voorstellen dat een ondernemer nog naar een tussenstap zoekt. Een eigen intern onderzoek is niet gewenst vanwege bijvoorbeeld subjectiviteit. Eigenlijk zou een objectief onderzoek beter passen. Dergelijke onderzoeken kan ik voor u uitvoeren. U krijgt de bevindingen uit het onderzoek in een rapport aangeboden. Dit rapport kunt u intern gebruiken of om aan uw advocaat aan te bieden met het verzoek een procedure te starten.

Voorbeelden kunnen zijn:

– een personeelslid is ziek en er is twijfel over de ziekmelding. Als werkgever en Arbodienst krijgt u er geen vinger achter.
Ik kan bijvoorbeeld deskresearch doen en uw werknemer observeren.
– binnen het bedrijf vinden diefstallen plaats. U wilt dit uitgezocht hebben. Als eerste zal ik een analyse maken van alle informatie met als doel vast te stellen hoe de diefstallen plaatsvinden. Daarna zal ik voorstellen doen voor een verdere aanpak, waarbij advies voor het nemen van preventiemaatregelen tot de mogelijkheden behoren. Een vervolg wordt met u overlegd.
– er is twijfel of een beveiligingsbedrijf wel daadwerkelijk controles doet bij uw bedrijf. Ik kan observeren of het beveiligingsbedrijf wel daadwerkelijk uw bedrijf bezoekt.
– het analyseren van een compleet dossier en het verzamelen van informatie ten behoeve van bijvoorbeeld het starten van een procedure.
– ……………. mag u zelf invullen. In een discreet telefoon- of persoonlijk gesprek kan ik informeren of het zinvol is om onderzoek te doen. Dit gesprek kost u niets.

Zie mijn laatste succeszaak op http://www.gervon.nl/2017/03/advocaat-wint-rechtszaak 
Zie verder mijn diensten op http://www.gervon.nl/diensten-recherchebureau

Nog een tip voor ondernemers: in mijn werk maak ik vaak mee dat de polissen van verzekeraars niet altijd goed gelezen worden en er geen/onvoldoende uitvoering wordt gegeven aan de clausules. Het niet voldoen aan clausules kan betekenen dat een schade niet wordt vergoed. Ik kan u hierover advies geven.

Gerard Hoogland
www.gervon.nl

T. 0348-760672 / 06-36104018
  
  
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Thuys in Wonen en Slapen

Thuys in Wonen en Slapen

“Thuys in wonen en slapen” de woningstoffeerder van Vleuten.

Sinds 1993 is Thuys in wonen en slapen (voorheen Teletapijt /Slaapplaneet) inmiddels een bekend gezicht in Vleuten en omstreken.

Belangrijk voor ons is dat u zich ‘thuis” voelt in onze winkel, waar wij u graag voorzien van de nieuwste trends en deskundig advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u zich wilt oriënteren. Kijk rond in onze uitgebreide stalencollecties en ontdek de woontrends en de veelzijdigheid van ons aanbod.

Tevens bieden wij U de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen… Twijfelt u over uw keuze, schroom dan niet en bel ons vrijblijvend voor een afspraak. De interieurstylist zal u toezien op de mogelijkheden en samen met u, uw huis weer naar wens maken.

Naast de gehele stoffering van uw woning zijn wij ook gespecialiseerd in de slapenbranche. De nachtrust is voor de mens dermate belangrijke dat “goed” slapen van belang is om de volgende dag goed door te komen. Bij rug, nek en/of schouderklachten is het ook zeker belangrijk om niet te hard of juist te zacht te liggen…

Laat U informeren door één van de specialisten en zij zullen u het uitgebreide aanbod aan box- spring, ledikanten en matrassen laten zien.

Graag hopen wij U te mogen verwelkomen in onze winkel gelegen aan de dorpsstraat 25A te Vleuten.

Sandra en Pieter

Tel: 030-6773211
Fax: 030-6775086
Sandra en Pieter

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Van Straaten Banketbakkerij-Chocolaterie

Van Straaten Banketbakkerij-Chocolaterie

 

Wij zijn Van Straaten Banketbakkerij-Chocolaterie , nu reeds 24 jaar gevestigd op het Mereveldplein 20 in de Meern.

Dit gezellige plein bevalt ons nog steeds prima en inmiddels weten heel veel (trouwe klanten) mensen ons te vinden.

Ook digitaal worden wij steeds meer gevonden. Wij houden onze website en Facebookpagina steeds up-to-date met mooie aanbiedingen, leuke foto’s en al dan niet grappige filmpjes.

 

 

Wij maken voor u de meest vreemde en andere speciale taarten, maar ook voor speciale verzoeken in (fair trade) chocolade kunt u bij ons terecht.
Natuurlijk ontbreekt bij ons een ruim assortiment gebakjes en koekjes niet.

En heeft u zin in iets hartigs?
Dan hebben wij voor u huisgemaakte saucijzen, worstenbroodjes of kaasbroodjes.

Graag tot ziens in onze winkel of op onze webshop!

Groet Bas en Cora van Straaten.
www.vanstraatenbanket.nl
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Van Rooijen Grafisch

Van Rooijen Grafisch

Kun je even..
“Hallo Annet, even een last-minute vraagje. Kun je iets schrijven over Van Rooijen Grafisch voor ‘in the Spotlights’ van OVLR?”
“Natuurlijk Danielle! Van Rooijen Grafisch regelt bijna meer last-minutes dan een gemiddeld reisbureau.”

Altijd tijd
Terwijl ik dat spontaan roep, hoor ik ‘de persen’ op volle toeren draaien. Ik weet wat Arne vandaag nog aan drukwerk moet maken. En ik heb zelf ook nog flink wat werk te verzetten, want ik wil mijn eigen motto waarmaken; altijd tijd maken en kwaliteit leveren.

Vakmanschap in Vleuten
Creativiteit, Kwaliteit en Vakmanschap. Dat staat op onze website, en dat geldt denk ik voor de meeste ondernemers in Vleuten.
Dus wat is dan die unieke specialiteit van Van Rooijen Grafisch?

Modern Maatwerk
Naast al het gangbare drukwerk maken en bedenken wij alles dat buiten de standaard valt en wat bij de meeste internetdrukkers niet te vinden is. Iedereen kan gewoon even binnenlopen. Om te kijken naar de talloze voorbeelden van ontwerpen, of voor een leuk gesprek over goed drukwerk.

Aandacht en Ambacht
Grafisch ontwerp en drukwerk. Dat is wat we doen. Dat is ook waar we van houden. En daarom doen we dat met zorg en aandacht, altijd.

Meer Mogelijkheden
We ontwerpen en drukken dus: Folders, Flyers, Brochures, Huisstijlen, Logo’s, Briefpapier, Visitekaartjes, Geboortekaartjes, Rouwdrukwerk, Gelegenheidskaarten en nog veel meer.

Vertrouwd en Verrassend
Iedereen wil een speciaal ontwerp met een sterke uitstraling. Dat ontstaat vaak verrassend goed door slimme keuzes. De juiste combinatie van het ontwerp met dat ene specifieke type papier, maakt het ineens bijzonder.
Vakkennis genoeg, dus mogelijkheden te over, zonder dat het ingewikkeld wordt.

Het is soms zelfs buitengewoon eenvoudig, dus vraag het ons!

Tot ziens!
Annet en Arne van Rooijen

www.vanrooijengrafisch.nl

 

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Web2Action

Web2Action

edwin-schoonheim-web2actionMijn naam is Edwin Schoonheim, 43 jaar geleden geboren in Utrecht en opgegroeid in De Meern. Sinds 2005 woon ik met mijn vrouw en onze 3 kinderen in Vleuterweide.

Na jaren freelance in de ICT te hebben gewerkt, heb ik in 2014 besloten wat anders te gaan doen.

Ik ben mijn bedrijf Web2Action gestart om ondernemers te helpen online succesvoller te worden.
Internet biedt enorme kansen voor ondernemers, maar vaak ziet men op tegen de techniek die erbij komt kijken.

Zo zijn er bijvoorbeeld nog heel veel websites die niet goed werken op mobiel, of die voornamelijk gebruikt worden als online visitekaartje.

Daarmee laat je als ondernemer veel kansen liggen, want de tijd dat een website alleen een statische bron van informatie was, is voorbij.

Ik help ondernemers slim gebruik te maken van Social Media en (Facebook) advertenties om zo meer bezoekers naar een moderne website te krijgen. Deze website doet het natuurlijk ook goed op mobiel en tablet en elke pagina heeft een eigen doel. Hierdoor weten bezoekers precies wat je te bieden hebt en wat er van ze wordt verwacht.
Wat uiteindelijk resulteert in een verhoging van het aantal inschrijvingen op je mailinglijst of van je contactformulier.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, neem dan snel contact met me op via 06 27 033 255 of .
Je kunt ook eerst een kijkje nemen op mijn website www.web2action.nl
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Deef Smits illustraties

Deef Smits illustraties

deefIk ben Deef Smits van Deef Smits illustraties, 43 jaar oud, man van Brigitte en vader van drie dochters. In 2001 ben ik begonnen met het professioneel tekenen. Dit omdat ik naast mijn toenmalige studie ook geld moest verdienen.
Na mijn studie ben ik altijd blijven tekenen en heb dit tot core business gemaakt naast het counselen. Gewoon omdat ik niet zonder tekenen kan. Dus heb ik sinds 2006 gewoon twee bedrijfjes.

Naast mijn bedrijfje PACAD Counseling heb ik ook een tekenstudio waar ik voor met name ondernemers illustraties maak ten behoeve van product uitleg, visualisatie van diensten (denk aan coachen trainen e.d.) en teken ik uniek materiaal voor bijvoorbeeld uw (Powerpoint) presentatie of als visualisatie bij uw offerte. Ook ben ik regelmatig te vinden op feesten en evenementen als karikatuurtekenaar.

Illustratie-Deef
Of als illustrator op beurzen en congressen waar ik de rode draad van een lezing visualiseer.
Daarnaast teken en maak ik ook complete brochures, folders logo’s en ander drukwerk.
Zowel digitaal als analoog laat ik zien wat u wilt zeggen.

Voor informatie,
www.deefsmits.nl

deef2
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Leidscherijnwijn.nl

Leidscherijnwijn.nl

Hallo leden van de OVLR,

Leidscherijnwijn.nl is een wijnwebwinkel in het hart van Leidsche Rijn en ik, Eric Eimers, ben hiervan de trotse eigenaar. 4 Jaar geleden ben ik gestart met deze moderne nieuwe onderneming. Toen is het allemaal ontstaan uit een grote liefde voor wijn, nu is het uitgegroeid tot een steeds groter wordend bedrijf, dat is opgebouwd met veel passie voor dit prachtige product.

Leidscherijnwijn.nl heeft een nieuwe app ontwikkeld voor op je telefoon, waarmee je op een hele laagdrempelige manier je wijn kunt bestellen. Vervolgens breng ik het dan zelf bij de mensen thuis tot in de keuken. Download hem snel, zodat je met extra korting je wijn kunt bestellen!

Uiteraard is dat niet het enige wat ik te bieden heb. U kunt terecht bij ons voor het volgende:

Eric Champagne– Wijn bestellingen en wijnadvies voor particulieren, u dus, bewoners van Leidsche Rijn en omgeving. Uiteraard kan iedereen in Nederland wijn bij me bestellen, welke ik dan verzend per post.

– Wijn voor horecagelegenheden. Voor uw horecabedrijf kan ik prachtige wijnen leveren, uiteraard geheel op maat uitgezocht, passend bij uw wijnkaart en de doelgroep. Ook kan ik trainingen/ coaching verzorgen voor uw personeel, waarbij ze meer kennis opdoen over mijn wijnen en natuurlijk het mooie horeca vak. Met mijn horeca achtergrond kan ik me goed inleven en uw team voorzien van juist díe kennis, die nodig is om uw gasten van het juiste advies te voorzien.

– Relatiegeschenken kunnen op maat worden gemaakt voor bedrijven, maar ook voor particulieren. We hebben mooie cadeau kisten of doosjes met wijn, cadeaubonnen, maar we kunnen ook voor bedrijven wijnen maken met een eigen etiket (bijvoorbeeld met een bedrijfslogo). Leuk om cadeau te doen aan uw relaties, om te presenteren op een beurs of bijvoorbeeld in kerstpakketten die ik zou kunnen maken, uiteraard in overleg en aangepast naar uw wensen.

– Wijnproeverijen organiseren is het leukste wat er is! Regelmatig organiseer ik een proeverij voor mensen thuis of bij andere gelegenheden (bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnen- en/of vriendenavond, buurtfeesten, zakelijke netwerkbijeenkomsten etc.). We starten meestal met een aroma-spel, herken de geur. Vervolgens gaan we de wijnen proeven en voorzie ik het gezelschap van informatie over de wijnen. Iedere keer weer zijn dit soort (meestal) avonden fantastisch om te doen!

– We organiseren 2 x per jaar een grote overzichtsproeverij, waarbij iedereen die het leuk vindt, zich kan aanmelden. Je kunt dan veel wijnen proeven uit ons assortiment, meestal op een leuke locatie in Leidsche Rijn.

Op zaterdagen is ons afhaalpunt geopend van 10.00-16.00 uur. Ik ben er dan zelf en je kunt dan terecht voor al je vragen over wijn, een wijnadvies krijgen en uiteraard kun je het assortiment bekijken en gelijk iets lekkers uitzoeken. We zijn gevestigd op ’t Zand 46c, de ingang is naast restaurant Rare Jongens op de Groenedijk in De Meern.

Heel graag zie ik je snel bij Leidscherijnwijn.nl!

Een hartelijke groet,

Eric Eimers

 

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Restaurant en snackbar De Brouwerij Vleuten

Restaurant en snackbar De Brouwerij Vleuten

Al meer dan 11 jaar is restaurant en snackbar De Brouwerij hét adres in Vleuten voor een smaakvolle lunch, diner of een lekkere snack. De Brouwerij legt haar gasten graag in de watten: u wordt bediend met een grote glimlach, de sfeer is ontspannen en de gerechten zijn van een constante kwaliteit.

De Brouwerij heet u graag welkom in het restaurant of snackbar maar catert met dezelfde passie en enthousiasme uw lunches en feesten. Het uitgebreide assortiment geeft u voldoende keus om ieder evenement tot een succes te maken.
Maatwerk en kwaliteit leveren, daar draait het om bij De Brouwerij.

Ook voor uw vergaderingen kunt u er terecht. U kunt vrij parkeren in de omgeving en u wordt ontvangen in een karaktervolle zaal, voorzien van alle multimediale gemakken van de moderne tijd.

Kijk voor de zomergerechten: http://www.debrouwerij.nl/wp-content/uploads/2016/06/Brouwerij-Zomer-Menu_compleet.pdf

En voor meer informatie over zalen, culinaire invulling en arrangementen: http://debrouwerij.nl/brochure/

Brouwerij1
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Intratuin Leidsche Rijn

Intratuin Leidsche Rijn

Welkom! Intratuin geeft kleur aan Leidsche Rijn.

 

Inspirerende producten

Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Bij Intratuin begrijpen we als geen ander wat groen met en voor mensen doet. We zijn er de hele dag mee bezig, wij besteden net even wat meer aandacht aan onze producten, onze winkels en aan jou. Wij weten veel over tuinen en willen dat graag met je delen. Met meer en betere service. Met tips die net iets handiger zijn en met inspirerende producten.

Meer dan een tuincentrum

Intratuin Leidsche Rijn is veel meer dan een tuincentrum. Het is een plek om nieuwe ideeën op te doen. Niet alleen voor je tuin, maar ook voor je huis of voor je dier. We nodigen je daarom graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Neem lekker de tijd, ons assortiment is namelijk nog breder geworden en de echte woonliefhebbers zullen merken als Riverdale en Lifestyle als een welkome aanvulling op ons assortiment ervaren.

En wil je even pauzeren? Kom dan naar ons Tuincafé voor een hapje en een drankje. Tijdens onze openingstijden kun je er terecht voor een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch

Inspirerende vrijetijdsbesteding

Elk seizoen is er weer van alles te beleven in Intratuin Leidsche Rijn. Zo maken wij winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. En we bieden altijd iets extra’s: stylingtips, een hoveniersdienst, bezorgservice, speciale acties en creatieve workshops die jou keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Kom dus langs!

Het Intratuinteam heet je graag welkom.

Tot ziens bij Intratuin Leidsche Rijn

Mark en Wendie VernooijGR-LeidscheRijn-Vernooij

 

 

 

 

 

 

Utrechtseweg 12
3544NA Utrecht
030 6772009
www.intratuin.nl

Intratuin

 

Intratuin2

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Kolfschoten Advocatuur

Kolfschoten Advocatuur

Even sparren met de advocaat…

In het dagelijks leven moet u veel beslissingen nemen waaraan juridische consequenties zijn verbonden. Het komt maar zelden voor dat u die consequenties niet volledig kunt overzien. Op die momenten is het fijn indien u direct ruggespraak kunt voeren met uw advocaat.

Kolfschoten Advocatuur in Utrecht staat met raad en daad voor u klaar. Dat geldt zeker niet alleen voor het procederen bij de rechtbank, maar vooral ook voor die momenten dat u even wilt sparren; als iets niet goed aanvoelt; of indien u juist bevestiging zoekt. Voorkomen is immers beter dan genezen en kan u bovendien veel kosten besparen.

Jeroen-Kolschoten

Dat geldt ook voor hulp bij het aangaan van overeenkomsten of juist het beëindigen ervan, of het nu bijvoorbeeld gaat om een arbeidsrelatie, een huurcontract of een bedrijfsovername. Mocht het dan toch anders lopen dan u had afgesproken of verwacht, dan biedt uw advocaat u de juiste oplossing in de vorm van incasso of andere remedies.

 

U kunt bij ons terecht met al uw juridische problemen. Een probleem beperkt zich zelden tot een enkel rechtsgebied. Daarom beperken wij ons ook niet tot één specialisme.

Kolfschoten advocatuur werkt snel en transparant en voorziet u graag van rechtshulp. Of u nu ondernemer bent of particulier, bij ons kunt u rekenen op effectieve rechtsbijstand tegen een redelijk tarief en dat doen wij altijd oprecht en betrokken. Wij doen geen zaken waar wij zelf niet in geloven!

Wilt u meer weten of direct advies?

Adres: Langerakbaan 215,
3544 RD Utrecht

Tel:     030 – 666 112 0
Fax:    030 – 670 056 3

Email:

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Kuijpers Installaties Utrecht B.V.

Kuijpers Installaties Utrecht B.V.

Een echte oplossing van Kuijpers: inzicht in verduurzaming met de ECO-scan

 

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. Onze ambitie is om in 2018 alleen nog energie neutrale en gezonde installaties te realiseren. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt.

Verduurzaming met de ECO-scan

De wereld om ons heen vraagt om verduurzaming. Energiebesparing, ook in uw gebouw, draagt bij aan deze verduurzaming. Daarbij stellen we tegenwoordig hoge eisen op het gebied van comfort. Een comfortabele plek om in te wonen, werken en beleven is geen luxe meer, maar een voorwaarde. Gebouw gebonden installaties worden steeds complexer en toekomstbestendig beheer en onderhoud is daarbij belangrijker dan ooit. Maar waar te beginnen met verbeteringen? Met de energie-, comfort- en onderhoudsscan (ECO-scan) bieden we u een startpunt en geven we helderheid in het grote aantal verduurzamingsmogelijkheden voor uw gebouw.

Maak kans op een ECO-scan

Speciaal voor de leden van Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn stelt Kuijpers één ECO-scan beschikbaar. Meer weten over de ECO-scan en het aanmelden hiervoor? Kijk dan voor woensdag 20 april 2016 op: www.kuijpers.nl/ecoscan.
Laat uw gegevens achter en maak kans op een ECO-scan ter waarde van € 2500,-. De winnaar ontvangt automatisch bericht.
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Henk van Hees

Henk van Hees

Henk van Hees is eigenaar van Restaurant Amsterdam en Utrecht en HENK. Hospitality Management BV.

Restaurant-Blauw-AmsterdamRestaurant-Blauw-UtrechtRestaurant Blauw Amsterdam en Utrecht bestaan al sinds 2005 en sinds 2013 is hij eigenaar van de twee restaurants. Met een team van mensen die staan voor passie voor Indonesië en gastvrijheid serveert hij aan gasten van over de hele wereld traditioneel Indonesische gerechten en rijsttafels met een hedendaagse touch in een moderne setting.
Blauw staat onder andere in de Lekker 500 en op veel andere lijstjes van culinaire toppers. Blauw Utrecht is onlangs door Indoweb nog uitgeroepen tot beste Indonesische restaurant in Nederland. Een eer waar hard voor gewerkt is!

Daarnaast onderneemt Henk met ‘HENK. Hospitality Management BV’.

Het is een groeiende onderneming in exploitatie, advies en consultancy in Hospitality Management.
HENK. Hospitality Management BV is uniek vanwege de persoonlijke aanpak. Door jarenlange ervaring in zowel horeca als zorg heeft Henk van Hees een zeer uitgebreide kennis van en goed ontwikkeld gevoel voor markt, producten en diensten.
Die zet hij in om andere ondernemers te helpen.HENK2

Voor meer info; www.restaurantblauw.nl en www.henkfoodhospitalitymanagement.nl

 
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Er zijn momenteel geen toekomstige events.
    Feed has no items.