Al meer dan 45 jaar zorgen de monteurs van GRB uit de Meern dat verlichting werkt. Eerst als onderhoudspartner voor de retail in de hele Benelux, met de komst van energiezuinige verlichting als LED heeft het bedrijf zich succesvol gespecialiseerd in de ombouw naar energiezuinige verlichting.

“Ons uitgangspunt bij de ombouw naar LED verlichting is altijd hetzelfde; minder energie, beter licht” legt Paul van der Maas van GRB Verlichting uit. “Door het energieverbruik van de verlichting te verlagen, soms wel tot 80%, besparen onze opdrachtgevers direct op hun energiekosten. Maar door hoogwaardige LED verlichting te gebruiken en waar nodig het lichtplan aan te passen  zorgen wij ondanks het veel lagere verbruik ook voor beter licht”.

Juist het ‘beter licht’ gedeelte ziet GRB als haar taak. “Goed licht op de werkplek is zo belangrijk, en bij een ombouw van de verlichting heb je juist de mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen” aldus Paul.

GRB is merkonafhankelijk en werkt nauw samen met een aantal A-merken op het gebied van verlichting (o.a. Philips, Osram  en ook Norton uit Montfoort). Zo kan er voor iedere ruimte (binnen en buiten) een oplossing geboden worden.

Al meer dan 20 jaar is GRB Verlichting een onderdeel van Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort. “In samenwerking met Van den Pol kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen bij het verduurzamen van hun panden en het verbeteren van het energielabel, denk hierbij aan energieopwekking (zonnepanelen) en laadoplossingen”  

Meerdere bedrijven in de provincie Utrecht hebben GRB al hun verlichting laten verduurzamen. “Voor diverse grote opdrachtgevers werken wij in de gehele Benelux, maar ondernemers bij ons in de buurt helpen met het verduurzamen van hun panden is altijd erg leuk.  Later nog even langsrijden en stiekem naar binnen spieken om nog even naar onze oplossingen te kijken, wij blijven toch beroepsgekken”.  

Wilt u voor de verlichting in uw bedrijfspand ook een vrijblijvend advies? Neem contact op met GRB Verlichting voor een opname op locatie en een uitgebreid advies, incl. plan van aanpak en besparingsberekening.

GRB Verlichting B.V.
Veldzigt 61
3454 PW De Meern
Tel: 030 – 66 220 50

www.grbverlichting.nl


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin