Maatschappelijk netwerken voor bewoner en bedrijf
Donderdag 8 november

De Beursvloer komt naar Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern! De BuurtBeursvloer is een lokale en informele Beursvloer, speciaal voor initiatieven, wijkbewoners, ondernemers en ZZP’ers uit de wijk.

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen op de BuurtBeursvloer aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact om matches te realiseren. Matches op het gebied van kennis, materialen en mensen. De BuurtBeursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de wijk. We organiseren de BuurtBeursvloer samen met DOENJA Dienstverlening en Welzaam.

We openen de BuurtBeursvloer met een korte workshop #durftevragen en #durftegeven.

Op een rijtje:
Datum en tijd: 8 november 2018

15.00 uur: workshop #durftevragen en #durftegeven
15.30 uur: BuurtBeursvloer
17.00 uur: afsluitende borrel
Locatie: Castellum Hoge Woerd, Hoge Woerdplein 1

Voorbeelden van matches op eerdere beursvloeren:

– De buurthuiskamer is op zoek naar een goede flyer, een ZZP’er gaat deze voor hen maken.
– De lokale bank heeft 10 laptops over, een stichting voor vluchtelingen kan deze goed gebruiken.
– Er worden mensen gezocht om de speeltuin op te knappen. Een lokale onderneming zoekt nog een bedrijfsuitje; als uitje gaan ze de speeltuin opknappen.
– De dierenweide wil graag iets organiseren om de actieve bewoners te bedanken. De lokale supermarkt doneert eten voor een gezellige lunch.
– De weggeefwinkel zoekt juridisch advies. Een lokale jurist doneert 2 uur advies en wordt in ruil vermeld op de website.

Tip: Kom wat eerder en neem een kijkje bij het gratis museum en de mooie tuin van het Castellum. Ontdek het Romeinse schip, opgegraven in Leidsche Rijn. Leer over 3000 jaar wonen en werken en bezoek de dierenweides en stadstuin met natuurspeeltuin en kas.

Meer informatie en aanmelden : www.vcutrecht.nl/buurtbeursvloer-leidsche-rijn-en-vleuten-de-meern


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin