Door het verschuiven van de voetbalwedstrijden, omdat Ajax verder gaat in Europees voetbal, speelt FC Utrecht op 15 mei a.s. een thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard. Hiervoor dient het volledige stadion beschikbaar te zijn. Zodoende is de Informatieplichtbijeenkomst in Utrecht van woensdag 15 mei a.s. verzet naar maandag 3 juni 2019. Aan de tijden en het programma is niets veranderd. Bijgaand treft u een nieuwe uitnodiging aan.

Op woensdag 15 mei 2019 maandag 3 juni organiseren MKB-Utrecht en VNO-NCW provincie Utrecht in samenwerking met Essent Zakelijk een netwerkbijeenkomst met inspirerende gastsprekers voor ondernemers over verplichte verduurzaming vanuit de overheid. De bijeenkomst start om 17:30 uur en vindt plaats in Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584 AA in Utrecht.

Volgens de Informatieplicht Energiebesparing moeten op uiterlijk 1 juli 2019 ruim 125.000 bedrijven en organisaties verplicht de overheid informeren over welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Na afloop van de informatieavond weet u precies wat de Informatieplicht Energiebesparing inhoudt en weet u hoe u hieraan kunt voldoen.

Meer informatie over de Informatieplicht kunt u alvast vinden op https://wattjemoetweten.nl/.

Klik hier voor de uitnodiging:
Uitnodiging Informatieplichtbijeenkomst MKB en VNO Utrecht dd 3 juni 2019 def (1)


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin