Ik ben Elise de Groot en introduceer mijzelf graag als Creatieve Marketingspecialist met Aanpakkersmentaliteit. Ik woon in De Meern en ben al sinds 2000 eigenaar van Anthill Marketing & Communicatie aan de Rijnzathe 9. Het Anthill team is er voor bedrijven die kansen in de markt willen benutten maar er de tijd, de mankracht of specialisten niet voor hebben. U kunt Anthill inzetten op de manier die past bij uw bedrijf en situatie. Het mooiste vind ik om met iets kleins te beginnen

 

SAMEN VERZETTEN WE BERGEN WERK. LATEN WE GEEN KANS LIGGEN. EN MAKEN WE MARKETING LEUKER, LICHTER EN MEER WAARDEVOL.

Laagdrempelig BEGINNEN

Stel een bedrijf heeft een project dat maar niet van de grond komt, dan zorgen wij dat er beweging in komt. Dit kan een website zijn, maar ook het maken van een brochure of beginnen met LinkedIn of Facebook berichtgeving. Door te starten met een klein project kunt u laagdrempelig ervaren hoe het is om met elkaar samen te werken. En als het bevalt dan komt er vanzelf meer moois uit.

Wat kunnen wij voor klanten betekenen?

De wens van onze klanten staat altijd centraal. In de praktijk merken we dat klanten graag met ons samenwerken op een van onderstaande 3 manieren:

   1. Marketingstrategie opstellen (eenmalig)

Hoe gaat u het overall marketingbudget besteden? Samen met u creëren we eenmalig de perfecte basis waaruit u verder gaat werken. Zie het als de ultieme routekaart met richtlijnen voor activiteiten, middelen en kanalen, budgetverdeling en timing.

   2. Een project coördineren (tijdelijk)

Heeft u een project dat teveel druk legt op uw bedrijf? De focus eruit haalt? Of juist een verfrissende aanpak verdient? Met Anthill als marketing specialist ligt een goede strategie en uitvoering voor ieder project binnen handbereik. En dit levert altijd iets positiefs op. Iets bijzonders!

Projecten kunnen van alles zijn. Denk aan een website, een beurs, een evenement of een productintroductie.

   3. Uw marketingafdeling alleen wanneer u deze nodig heeft (op afroep)

De beschikking hebben over een team van (online) marketing specialisten alleen wanneer u deze nodig heeft? Anthill is de marketing afdeling voor bedrijven die er geen hebben. Voor bedrijven die er wel een hebben, bieden we als marketing bedrijf extra creatieve en strategische slagkracht.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik vind het ontzettend leuk om met bedrijven in De Meern en omstreken kennis te maken. Daarom nodig ik u uit voor een gesprek of brainstorm. Geheel vrijblijvend natuurlijk! Zullen we afspreken?

Anthill Marketing & Communicatie
Rijnzathe 9, 3454 PV De Meern
030 – 666 30 93
06 – 294 54 166
www.anthill.nl

Volg mij op LinkedIn >>


FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin