DE OVLR VERBINDT, INSPIREERT, ACTIVEERT

Welkom!

Lees meer over onze ambitie
Lees meer over wat de OVLR biedt aan leden
Lees meer over onze leden
Lees meer over het bestuur van de vereniging


LAATSTE NIEUWS

Algemene Ledenvergadering / Bedrijfsbezoek Hyundai Wittenberg – 28 november 2023

Op dinsdag 28 november 2023 brengen we een bezoek aan autodealer Hyundai Wittenberg. Daniel Verlinde zal een kijkje achter de schermen geven en inzicht geven in het bedrijf. Uiteraard wordt er gezorgd voor een heerlijk hapje en drankje.

Lees meer...

AGENDA

Dinsdag 17 januari 2023: OVLR Nieuwjaarsborrel
Dinsdag 21 maart 2023: Ontbijtsessie met ondernemers-thema/spreker
Dinsdag 23 mei 2023: Bedrijfsbezoek Dengh (Utrechtse Horeca Groep)
Dinsdag 27 juni 2023: Zomer-BBQ bij Landwinkel De Groene Ham
Dinsdag 12 september 2023: Horeca-Kroegentocht
Dinsdag 31 oktober 2023: Ontbijtsessie met ondernemers-thema/spreker
Dinsdag 28 november 2023: Algemene ledenvergadering / Bedrijfsbezoek Hyundai Wittenberg


ONZE LEDEN IN DE SPOTLIGHT

OVLR Spotlight #04 – Marith Thies (Thies Design)

Hoe is het om te ondernemen in regio Utecht en waarom kiezen voor een ondernemersvereniging? Marith Thies, eigenaar van Thies Design, is de drijvende kracht achter het bedrijf. Als getalenteerde interieurarchitect en concept designer creëert ze interieurconcepten die energie geven en een blijvende impact hebben. Ze is nog niet lang lid van de OVLR, maar […]

Lees meer...

WIST JE DAT..?

Op 2 december 2023 zal er in speeltuin ‘De Hoef’ in Leidsche Rijn een evenement plaatsvinden om inclusief buitenspelen te bevorderen. Tijdens dit evenement zijn kinderen met en zonder beperking uitgenodigd om samen te komen spelen en barrières weg te nemen. Wilt u als bedrijf bijdragen en/of sponsoren? Neem voor meer informatie contact op met Charlotte van Dijk via charlottevandijk04@gmail.com of 0640848305.

Niet alleen kleine, maar ook middelgrote Utrechtse mkb-bedrijven (tot 250 werknemers) kunnen komende maand nog een bespaarvergoeding van 1.000 tot 1.500 aanvragen. Hoe? Door zo snel mogelijk energiebesparende maatregelen te nemen én het bonnetje uiterlijk 12 november 2023 in te leveren bij het subsidieloket van de gemeente Utrecht. Er is nog voldoende budget en onze energiecoaches kunnen helpen bij de aanvraag. Meer informatie: www.utrecht.nl/bespaarvergoedingmkb

AI, oftewel kunstmatige intelligentie. Kan of moet ik daar iets mee? En wat betekent AI eigenlijk voor mij als ondernemer? Gaat het bijvoorbeeld banen overnemen? Wordt de facturatie straks door AI gedaan? De Hogeschool Utrecht geeft over het omgaan met AI een kosteloze workshop voor mkb’ers. Binnen deze workshop wordt vanuit zakelijk én dataperspectief verkend of AI iets voor jou is. Meer informatie vind u hier.

Al connectie via Linkedin? Volg via Linkedin -> OVLR.

Kent u een collega-ondernemer die interesse heeft om lid te worden van de OVLR? Neem diegene vrijblijvend en kosteloos mee als introducee tijdens een van onze activiteiten! Wel vragen we dat deze ondernemer zich aanmeldt via de website en zijn/haar contactgegevens doorgeeft.